POZVĚTE SI NA AKCI KARIKATURISTY

Originální zábava na firemních a soukromých akcích: Kreslířská show – malování obrazů, karikaturisté na akcích. Poslední dobou stále žádanější zábava a vyplnění programu – KARIKATURISTÉ na firemní večírek, rodinné a narozeninové oslavy, malování karikatur na podnikových akcích, svatbách, svátcích, hudebních festivalech, dětských dnech, plesech, karnevalech, prezentačních dnech, veletrzích, teambuildingových akcích… Každý z malířů maluje svým stylem a je to zajímavá zábava pro zúčastněné. Ale hlavně: Hosté, zaměstnanci, obchodní partneři si odnesou z akce hodnotný originální dárek (barevný velký obraz k zarámování)!!! a zároveň vzpomínku na vydařenou akci.

Z OSLAVY VÁM VYTVOŘÍME NEVŠEDNÍ ZÁŽITEK!

.

Co je KRESLÍŘSKÁ SHOW?

V poslední době stále vyhledávanější druh zábavy na veřejných, firemních i soukromých akcích. Jsme tým kreslířů- karikaturistů, které možná znáte z humoristického časopisu Trnky-Brnky.
Na Vaší oslavě, hodech, rautu, svatbě, dětském dni, firemním večírku, propagační akci aj. zajistíme skvělou zábavu pro Vás a Vaše hosty.
Co umíme? Téměř vše co se týče výtvarného směru. Portréty, karikatury, body-painting, face-painting. A to osobitým a originálním stylem, který pobaví a na který budete vzpomínat.

ČESKOMORAVSKÁ KARIKATURA – spolek karikaturistů, kteří promění Vaši oslavu v moderní humornou zábavu včetně rozdávání zcela originálních dárků v podobě karikatur. Malujeme cca 3 (max 4 hodiny) …v případě zájmu na místě možnost prodloužení.

CENÍK PRODUKCE Vám na vyžádání rádi pošleme.

Dle zkušeností – zájem bývá veliký a při větším počtu hostů doporučujeme více karikaturistů, – 1 karikaturista (3–4 hod. práce) cca 30 osob, 2 karikaturisté (3–4 hod. práce) cca od 40 osob a více.

Cena je včetně spotřebního materiálu (barvy – malovací plátna). Rámečky k obrázkům nenabízíme. Během akce možnost pro zájemce – proti poškození karikatury nabízíme ochrannou složku A3.

Jezdíme po celé České republice – včetně Slovenska, Polska atd… K ceně nutno připočítat cestovné dle vzdálenosti. Nabízíme ty nejlepší ceny na trhu.

Co potřebujeme k práci? Stolík na barvičky židle (kreslíř/malovaný) dobré světlo – (nejlépe denní – letní akce, při večerní produkci kvalitní osvětlení). Vše ostatní máme … a pak už jen malujeme a rozdáváme přítomným obrazy… Proč se nás vyplatí pozvat na akci? Zúčastnění získají obraz formátu A3 k zarámování a mají hodnotnou památku na akci.

Doporučujeme: Během oslavy si můžete vytvořit VÝSTAVU našich prací a vašich ksichtíků. Stačí natáhnout provázek a kolíčky na prádlo zavěšovat hotové obrazy. Zpestříte tím oslavu.

Upozornění: Během akce nemalujeme dle fotografií.

V případě zájmu se ozvěte, domluvíme podmínky (POZOR! Pracovní diář se plní rychle, základem je volný termín).

Těšíme se na Vás a Vaše spokojené úsměvy! :-)

e-mail: kremecek@kremecek.com
popř. telefonicky : 776 202 439.

KARIKATURY
Nabízíme malování karikatur a portrétů na různých veřejných, i soukromých i podnikových akcích, narozeninových oslavách, party, festivalech, hradech a zámcích, diskotékách, svatebních hostinách, dětských dnech, hodech, motorkářských srazech, teambuilding…
Každý z účastníků si může odnést originální a nenapodobitelný dárek.
Akci spojíme s malováním na tělo – bodypaintingem…

BODYPAITING
Malování na tělo je staré jako lidstvo samo. Důvodů může být několik: Označení se k příslušníkům k určité skupině, sektě, kmeni…, obřadní a náboženské důvody…, přilákání pozornosti opačného pohlaví…, anebo jako výraz módního směru…, či jen tak pro obveselení. Namalujeme Vám kresbičku podle Vašeho přání, navrhneme motiv, namalujeme vám tetování, nad kterým už delší doby přemýšlíte a nevíte, jak by vypadalo, zjistíte, co by na to řeklo okolí… Vždyť co může být krásnějšího, když se ženské tělo vyzdobí pěknou kresbou. A fotka může být věčnou vzpomínkou.
Provádíme jednorázový bodypainting. Přijedeme na vaši akci a oživíme ji pestrými barvami, pomalujeme děti pohádkovými motivy, pro vašeho kamaráda pomalujeme modelku, kdy se může oslavenec připojit k malování, popř. namalujeme k narozeninám jako dárek v krabici předem pomalovanou modelku jako překvapení… Akci spojíme s malováním portrétů a karikatur…

karikaturisté AKCE 2022

https://bombadarky.com/…arikaturiste