TRIČKO S KARIKATUROU © Ivan Křemeček

Obrázek dle fotografie zpracován na PC a vytištěn na tričko. Dárek „ŠITÝ PŘÍMO NA MÍRU!“ Nenapodobitelný originál – překvapující dárek pro oslavence… Vlastní portrét – karikatura na kvalitním tričku s potiskem. Velký výběr barev a velikostí.

KARIKATURA NA TRIKO

Pošlete KVALITNÍ čelní fotografie (kde jsou vidět dobře oči atd…) čím více fotek, tím lépe! Připište představu v jakém duchu by měl být obdarovaný namalován, jakého má koníčka atd. Chcete-li tam nějaký nápis, popř. jakýkoliv dotisk (humornou hlášku) popř. dotisk na záda atd… Karikatura obličeje je zpracovávána v digitální kvalitě. V případě zájmu dodám podklady k dalšímu využití (profilový obrázek na FB… Z podkladů je možno připravit na obraz k zarámování, potisk hrníčku, narozeninové placky atd… dle nabídky v našem obchůdku. Doba dodání závisí na grafickém zpracování a možnosti tiskárny. V případě zájmu objednávejte s předstihem.

ORIGINÁLNÍ TRIKO VE KTERÉM BUDETE VIDĚT!!!

CENA: GRAFIKA: 1 hlava – 1 300,– 2 hlavy – 1 900,– Za každou další hlavu á- 900,– (V případě zájmu Vám pošlu podklady s karikaturou k dalšímu možnému použití – tisk na obraz, potisk keramiky, profilový obrázek na sociální sítě atd…) Příplatek za doplňky, domácí mazlíček, auto, motorka – (složitější zadání). Cenu oznámím předem k dohodě.

Tričko s potiskem: 420,–

Poštovné a balné PPL 200,–

Např. tričko s jednou karikaturou celkem včetně poštovného: 1 920Kč

Barvu a velikost trička si můžete vybrat dle libosti v sekci TRIČKA – TECHNICKÉ PARAMETRY.

Dopručujeme barvu trička světlejší – lépe na ní vynikne, obrázek samozřejmě dobře vypadá na všech barvách z naší nabídky. Formát tištěné plochy je cca A4.

Objednávejte přes e-mail: info@kremecek.com

Pošlete KVALITNÍ čelní fotografii (kde jsou vidět dobře oči atd…)(raději i více fotek!). Připište představu v jakém duchu by měl být obdarovaný namalován. Na tričko maluji karikaturu s postavou postavou + koníček (hobby, sport…) + popř. jakýkoliv nápis atd… Připojte kontakt (adresu kam zásilka poputuje, telefon…). Datum do kdy obrázek potřebujete mít fyzicky u sebe.

(Zasíláme i na Slovensko!)

OBRAZ K ZARÁMOVÁNÍ A3

Vyhotovenou karikaturu vám můžeme zaslat i v elektronické podobě k dalšímu použití. Popřípadě ji můžeme nechat vytisknout a Vy máte další dárek pro oslavence – OBRAZ K ZARÁMOVÁNÍ – formát A3.

Ivan Křemeček kreslíř – karikaturista kremecek@kremecek.com Mob.: 776 202 439