Poznej partnera

Tato hra nemá na trhu konkurenci svou výjimečností! Oproti ostatním stolním společenským hrám, je tato určena pouze pro dva hráče – jen tak se mohou opravdu originálně pobavit a zároveň se odlehčenou formou poznat.
Stolní hra má oboustrannou hrací desku, na jejíž každé straně jsou dvě různá hrací pole. Cestou do cíle na hlavním z hracích polí jsou políčka pro kartičku, na níž je otázka, která se týká společného života se čtyřmi možnostmi odpovědí. Během hry partneři na kartičky odpovídají a tím se poznávají. Otázky a odpovědi jsou většinou zábavné, ale přesto směrovány tak, aby se mohli partneři o každé odpovědi pobavit. Samozřejmě během cesty na hrací desce čekají na oba dva různé záludnosti a zvraty. Druhé z menších hracích polí na každé ze stran hrací desky je už jen třešničkou, kde je třeba plnit pro změnu různé kartičkové úkoly, které dvojici sblíží, ale přinejmenším rozesmějí.
V této hře čekají dvojici na dvě stovky originálních úkolů, ale také 16× hádankový fotorébus! Ale můžete si složit například i obrázky s kresleným humorem.
Hra, která je pro dvojici prostě tím nejlepším!

Jedná se o zboží s proměnlivou dostupností, jeho příprava může trvat 2 – 14 dní.

329,00 Kč
+
-

Fotogalerie