199,00 Kč
+
-

Pojď, tuláku, a přijmi pozvání na velký vandr. Prožij si nespoutanou svobodu a navštiv místa romantická a tajemná. A nejenom ta notoricky známá, ale i natolik zapomenuté kouty země, kam dlouho lidská noha nevkročila. Místa, kde jsi možná nikdy nebyl a přitom je máš vlastně jen kousek „za humny“. Dýchne na tebe atmosféra starých hradů a tvrzí, pradávných hradisek a bojišt.
Zažiješ strašidelné noci na ruinách zřícenin, v jejichž legendách si připomeneš jejich dávno zašlou slávu. Před očima se ti připomenou prastaré pověsti, z jejichž příběhů vystupují tajemné bytosti…

Kreslíř a povídkář Ivan Křemeček se tentokrát představuje knihou plnou cest a romantických cílů. Vyrazil jen tak na bicyklu, se spacákem a kreslicím nádobíčkem a díval se kolem sebe. Na svých cestách objevil spoustu zajímavých míst, poodhalil na nich nejedno tajemství a zažil nejedno dobrodružství…
Kniha plná ilustrací a fotografií je doplněna mapkami a erby a vše je podbarveno laskavým vyprávěním s nádechem nezaměnitelného humoru, autorovi tak typického.

Kniha obsahuje soubor cestopisných povídek vycházejících pravidelně v časopise Cykloturistika. Ideální tip na výlety po zapomenutých hradech Čech, Moravy i Slovenska.

Formát: 165 × 240 mm
Vzhled: pevná vazba, barevné předsádky, papír chamois, šestnáctistránková barevná příloha
Cena přímo od vydavatele 199 Kč
Běžná cena: 259 Kč
ISBN 80–239–7406–8
Vydáno vlastním nákladem

Do objednané knížky si můžete nechat namalovat od autora originální věnování .

Pokud nechcete platit za dobírku, je možno poslat peníze na účet, knihy Vám obratem zašleme poštou

PS. Děkuji za všechny Vaše pěkné dopisy, náměty i připomínky. Není v mých silách, abych na každé odpovídal zvlášť.

Hromadně odpovídám, že v přípravných fázích je další díl „Na toulkách s kreslířem“ a budu se snažit, aby spatřil světlo světa co nejdříve.

Fotogalerie